1

Topsfield Fair

Posted on Wednesday 10 October 2012

På fredagen var jag på en kvälls football game, det kallades Light up hurd stadium för att det är typ den enda kvälls matchen och man tar dit värsta lamporna och alla har vitt på sig. Det var jätte kul fast jag följde som vanligt inte med spelet så mycket, jag bara pratade med människor. Efter det körde vi omkring med några tjejjer och hämtade och släppte av människor och det var skit kul, det var meningen att vi skulle fa ti en tjej men det blev aldrig någo med det :D



På lördagen var vi på en driving range, det är typ som golf bara att man försöker inte få bollen i ett hål utan bara få långt man kan. Det var första gången jag gjorde det och det var jätte kul. Efteråt åt vi glass och dehär var en liten...
Jag hade tyvärr ätit upp den före jag fatta att ta en bild men den va iallafall helt enorm. 
Sen har jag fått bilder på några halloweeniga hus.




Sen var vi på Topsfield fair på söndagen det var typ som sariola som kommer ti åbo runt vappen men här var det myycket mer olika tävlings grejer och mat. Det fanns liksom så mycket mat att jag inte vet var jag ska börja. Allting var typ friterat, jag åt först franskisar och den delade jag och Mikayla en friterad thanksgiving dinner som innehöll kalkon, potatismos å allt som dom nu äter. Sen åt jag fried dough som inte var så jätte gott, dom två första tuggorna var helt goda men sen smakade det för mycket deg. Sen åt jag en fried oreo som var ganska äcklig men som säkert sku va jätte god om man int sku ha ätit så mycket som jag hade gjort före. Det fanns också en massa djur där och man kunde köpa en alpacka för 400 dollar :D Jag och owen vann båda varsin guldfisk och vi gav båda dom till Mikayla för att hon var den enda som egentligen ville ha en och hon vann inte en. 
the zipper

jag och Maddy före den började

Vi stötte på Jose och Cecilia 




Maddy hade lite kallt :D

Maddy och Frank




Owen med våra guldfiskar


På måndagen var det Columbus day och vi hade ingen skola så vi hade match på morgonen. Varsity förlorade för första gången och det slutade ganska dramatiskt med att en tjej föll och någon trampade på hennes nacke och hon måsta bli hämtad med ambulans. Det var inte den roligaste känslan att fa och spela efter det... Men hon är helt ok nu.

Sen hade jag lovat Armand att fa me honom också till fairen så jag var där med nya människor som var skit kul!! :) Vi gjorde inte så jätte mycket annorlunda än vad jag hade gjort dagen före men det var ändå kul.



Armand :D 
The freak out

mina chicken fingers va i en hundskål :D

Jag åkte the zipper med Andreas lillebror 



Sofia fick en mega burk med popcorn!!!

Molly


1 Comment

Discussion

  1. omg ja ha åkt dendä freak out-jutskan i England!!!!

    ReplyDelete